Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Szabó Simon Iszak Esztinek: „Akkor még egyszer elmondom, hátha úgy könnyebben megérted”

not image

A T-800-as

2020. október 25. - 09:24

A színész nem volt túl elégedett, és volt egy kis konfliktusa a magyar modellel a LifeTV főzős műsorában, aminek hangot is adott.

A színész nem volt túl elégedett, és volt egy kis konfliktusa a magyar modellel a LifeTV főzős műsorában, aminek hangot is adott.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Sokszor nagyon szórakoztató tud lenni a „Vacsorakirály”, amiben ismert emberek látják egymást vendégül. Ez azonban nem egy alkalommal vitákat is szül, és láthattunk már példát erre az adások ideje alatt.

Szabó Simon például Iszak Esztivel került egy kisebb vitába, mivel nem feltétlen értettek egyet. A színész hangot adott annak, hogy egyszerűen elege lett a mindenmentes ételekből, amiket már a negyedik nap kellett ennie.

Simon úgy érezte, hogy nemigazán figyeltek rá, miután ő nem gluténérzékeny és még csak nem is vegetáriánus. Ennek ellenére így kellett étkeznie a vacsorák során, aminek nyilván nem mindig tudott örülni.

Christina Aguilera közel 18 évvel ezelőtti képei: pokolian durván pirit

A másik oldalon Eszter pedig nem tartotta jogosnak Simon felvetését, amiből egy kisebb vita kerekedett. Érdemes megnézni a reakciót, mindkét másik fél részéről, akik csak hallgattak a kanapén, figyelték az eseményeket.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.