Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Szabó Erika elárulta, miért nem szeretne képeket megosztani kisfiáról az interneten

A színésznő elhatározta, csak akkor mutatja majd meg Nolen arcát a nyilvánosságnak, amikor már elég idős lesz ahhoz, hogy el tudja dönteni, szeretne-e szerepelni vagy sem.

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szabó Erika Az ilyen az élet című YouTube-műsor vendégeként többek között az anyaságról beszélgetett Palik Lászlóékkal, így azt is elmondta, hogy férjével 2-3 évig hónapról hónapra remélték, hogy szülői örömök elé nézhetnek. Majd amikor a színésznő valóban teherbe esett, a 12. hétig alig tudta elhinni, hogy édesanya lesz.

Az idő viszont repül, Nolen már hamarosan négyhónapos lesz. Anyukája azonban eddig nem mutatta meg kisfia arcát a nyilvánosságnak, mint ahogyan a férjével sem szokott közös fotókat megosztani az oldalán. Mint mondta, nem szeretne ezen változtatni, minden jó úgy, ahogy van. Párjával és a gyermekükkel nagyon boldogok együtt, hálás az életéért. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

De meghúzott egy határt, hogy mit szeretne ebből megmutatni, s mit nem. Míg az influenszer-tevékenységét illetően Szabó Erika megjegyezte, továbbra is csak olyan cégekkel dolgozik együtt, akiknek a hitelességében maga is hisz. Emellett úgy véli, az, hogy egy szülő hogyan határozza meg a gyereke viszonyát a közösségi médiával, nem attól függ, hogy influenszerkedik-e.

Hangsúlyozta: ők a férjével eldöntötték, nem fogják megmutatni a fiuk arcát, még babaként sem, ennek pedig oka van. „Pont ez az az időszak, amikor ő ebben semmilyen módon nem tud állást foglalni. Ha ő tinédzserként szeretne az anyukájával feszíteni valami címlapon, hát az szuper lesz, én leszek a legbüszkébb” – mondta a színésznő a műsorban, amelyből a 24.hu szemlézett. Majd hozzátette:

„Meg hát most is gyönyörű, nyilván teleszórnám vele a világot, hogy mennyire cuki. De a férjemre is iszonyú büszke vagyok, mégse nagyon van rólunk közös kép. Nekem valahogy az életem így volt komfortos. Szeretném megvárni, amikor a kisfiam kér arra, hogy hadd szerepeljen velem egy fotón. Ebben reménykedem, hogy ezt elérjük, de addig is megvárom, amíg ő kér erre” – fogalmazott.