Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Sztárbox: Szabados Ági nem gondolta, hogy Janicsák Veca ennyire kemény lesz

Szabados Ági ugyan élvezte a bokszmeccsét Janicsák Veca ellen, nem számított arra, hogy ilyen kemény ellenfél lesz.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon kemény és látványos vasárnap estén vagyunk túl a Sztárboxban, melynek ideje alatt Rácz Jenő kiütötte Kabát Pétert. Elemi erővel csapott le a chef, majd az Újpest korábbi sztárja ájultan esett össze.

Péter az orvosi segítség után nyilatkozott és elismerősen beszélt Jenőről. Azt szeretné, ha ő nyerné meg a Sztárboxot, ami nem lesz könnyű, már csak amiatt sem, mert a következő ellenfele Istenes Bence lesz. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A lányok mezőnyében Janicsák Veca és Szabados Ági csaptak össze, és az egyik legjobb meccs volt az övék. Parádés volt, ahogyan bokszoltak, hajtottak, amit a közönség is magasan értékelt, egyenesen tomboltak.

Janicsák Veca meglepte Szabados Ágit

Minden tiszteletünk az övék, mert állóképességben is bírták a négy menetet, egy pillanatra sem álltak le. Veca folyamatosan ment előre és nemigazán foglalkozott a bekapott ütésekkel, amikre a következő meccsen már figyelnie kell, mert ebből akár KO is lehet.

Szabados Ági elismerte Veca győzelmét, bár tegyük hozzá, lehetett volna ez fordítva is, annyira szoros volt közöttük a pontozás. Az RTL sztárja nem számított arra, hogy ennyire kemény lesz Veca, de így is kitartott.

„Őszintén szólva nagyon nehéz ellenfél volt Veca, szóval… Nem azt mondom, hogy könnyebbre számítottam, de ennyire nehézre nem. Le a kalappal előtte.” – mondta Ági, aki ugyancsak büszke lehet a teljesítményére.