Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Közvetlen a születésnapja előtt hunyt el az Egyről a kettőre legendás sztárja

Suzanne Somers szervezete feladta a harcot a rák ellen, ami miatt milliók gyászolnak, sokan szerették a színésznőt.

Fotó: Instagram/Suzanne Somers
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Suzanne Somers egy nagyon népszerű színésznő volt, akit sokan szerettek. Nem egy sorozatban tette le a névjegyét a hosszú évek alatt, többek között az Egyről a kettőben is, mely Magyarországon szintén nagy sikerrel futott.

A 77. születésnapja előtt egy nappal hunyt el, így majdnem napra pontosan 77 év adatott meg neki a Földön. A mindig vidám és élettel teli sztár sokkal tovább is élhetett volna, de a rákos betegsége minden forgatókönyvet átírt. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A TMZ azt írja, mellrákkal küzdött, ami miatt nemrég egy klinikán kezeltette magát. Miután sikertelennek bizonyultak a kezelések, hazavitték, és akkor már sejteni lehetett, hogy közel lehet a vég.

Végül a rák legyőzte őt

Suzanne Somers hosszú küzdelmet folytatott a rákkal, mely végül legyőzte őt. Vasárnap reggel hajtotta örök álomra a fejét, amit a Page Six is bejelentett, nem sokkal azután, hogy a család értesítette a médiát.

Somers békésen hunyt el saját otthonában, több mint 23 éven át tudott élni a mellrák egyik agresszív formájával. Szerető férje, Alan, fia, Bruce és a közvetlen családja vette körül, amikor elhunyt.

Már a 2000-es évek eleje óta küzdött a rákkal, majd ezen a nyáron rosszabbra fordult a helyzet. Erről őszintén beszélt a világnak, mialatt időről időre újra és újra meg kellett küzdenie a szörnyű és kegyetlen betegséggel.

Ahogyan akkor fogalmazott, a legjobb alternatív és hagyományos kezeléseket választotta. „Tudom, hogyan kell felvenni a harci felszerelésemet, és harcos vagyok.” – mondta akkor a színésznő.