Survivor: Kabát parádés módon ültette hintába Danit?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 23. - 19:31

Dani a saját csapdájába sétált bele, mert ha nem kezd el taktikázni Kabátékkal, akkor még biztosan a másik szigeten lehetne.

Egyre élesebbé válnak a helyzetek a Survivor-ben, és érezhető, hogy immáron szinte senki sem bízik meg maradéktalanul a másikban. A civilek már az első perctől kezdve viszálykodtak, és oda-vissza szavaztak egymásra, míg a celebek a civileket vették célba.

Ez már csak amiatt is könnyebb volt számukra, mert rendre ők nyerték a játékokat, így szinte mindig az ellenfélnél volt a törzsi tanács. Egy ideje azonban egy törzsként élnek, és ez ahhoz vezethet, hogy a celebek egymás ellen forduljanak.

Érdekes lesz látni, mit reagálnak a többiek Zsófi és Bálint, a két legerősebb versenyző kapcsolatára, mert legutóbb is együtt aludtak, ráadásul a celeb átölelte a lányt. Ez alapjaiban írhatja át a terveket, és még izgalmasabbá teheti a versenyt.

Dani azt gondolta, hogy Zsófit ki tudja játszani, és megkérte Kabátot, szavazzanak rá, aki azonban ezt nem akarta megtenni, mert tudta, a lánynál van egy amulett, aki ráadásul azóta automatikusan védetté is vált.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.