Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Megvan a Survivor új győztese, 20 millió forinttal lett gazdagabb

Megérte kitartania a győztesnek, mert a végén összesen 20 millió forintot nyert, ami igencsak jelentős összeg.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szoros küzdelem után Zsombor az, aki bekerült Viki mellé a Fináléba. Egy Veterán ex-Jarakay tag és egy Ifjú Titán ex-Buhawis között dőlt el a Generációk Harca – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában.

A Végső Törzsi Tanácson a korábbi játékosok szavazták meg, melyik finalista érdemli meg a 2023-as Túlélő címet és a 20 millió forintos fődíjat. Végül Vikire érkezett több voks, így ő az első női Survivor győztes! „Ő az egyetlen túlélő” – kiderült, ki lett a 2023-as Survivor győztese. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A Survivor – Generációk harca Fináléjába, a veterán és a „mackó csoport”, vagyis az ifjú titánok törzsének meghatározó tagjai jutottak be. Kiss Viki és Pusztai Zsombor sorsáról egykori csapattársaik döntöttek. Az ő szavazataikon múlt, hogy melyikük viheti haza a 20 milliós fődíjat.

„Nem vagyok szomorú, csalódott vagyok” – így búcsúztak a Finálé előtt kiesett versenyzők. Miután Pusztai Zsombor jutott be a Fináléba, Martin Anett és Korábián Tamás könnyeikkel küszködve hagyták maguk mögött társukat és a Survivort. A két kiesett versenyző elérzékenyülve mesélt személyes fejlődésükről, és azokról a megpróbáltatásokról, amiket a játék során átéltek.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.