Survivor: Zsófi undorítónak és disznófejűnek nevezte Rózsát, akit egyenesen gyűlöl

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 8. - 08:08

Zsófi eljutott arra a pontra, hogy minden eddiginél nagyobb gyűlöletet érez Rózsa iránt, akinek szerinte már rég nem kellett volna a szigeten lennie.

Gyakorlatilag csak napokig tartott az erősnek látszott Zsófi-Sabira-Rózsa szövetség. Rózsa akkor szállt ki, amikor a két társa Mátét akarta kiszavazni, miután kiderült, hogy Juliskánál van egy medál.

Sabirát sokkolták az események, addig Zsófit kicsit sem lepte meg Rózsa átállása, a legelejétől bizalmatlan volt vele szemben, és bőven volt rá oka. Ezek után nem csoda, hogy Zsófi is kezd frusztrálttá válni, mert egy olyan emberrel kell élnie a szigeten, akit még látni sem akarna.

A Survivor talán legerősebb versenyzője nem fogta vissza magát, és nemigazán válogatott a jelzők közül, amikor Rózsáról beszélt. Arra kérte Sabirát, hogy fogjanak össze, és közös erővel tegyék ki valahogy a szigetről.

Zsófi ekkor még nem tudta, hogy Sabira is át fog állni, ami szintén nem lehet nagy meglepetés, miután a társa kvázi egyedül maradt, addig a többiek hárman vannak. „Undorító ez az ember.” – mondta Zsófi Rózsáról.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.