Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,138 $

Survivor: Catherine meglepő válasza arra, hogy szerinte ki nyerheti meg a játékot

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Catherine már nincs versenyben, majd a kiesését követően egy videós interjúban beszélt az érzéseiről, arról is, hogy szerinte kinek van nagy esélye a végső győzelemre.

Nagyot küzdött a szigeten, többször majdnem feladta, de végül kitartott, és a Holtak Szigetén is harcolt, noha a végén már erős gyomorfájdalmai voltak. Sok jó emlékkel távozott, amiket sosem feled el.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Catherine az RTL Klubnak adott interjújában elmondta, a Survivor ideje alatt megtanulta, hogy milyen kitartó tud lenni a különböző helyzetekben, amikben bőven volt része, és nem egyszer került mélypontra.

Annak ellenére, hogy kissé ügyetlennek tartja magát, nagyon büszke a játékára, és mindent beleadott, amit csak lehetett. Megjegyezte, a kiskutyája különösen hiányzott neki a szigeten eltöltött idő alatt, de az is, hogy a barátaival legyen.

A zene ugyancsak hiányzott a sztárnak, hiszen az élete része, így még arra sem volt lehetősége, hogy dalokat írjon. Ugyan a homokba megpróbált szöveget írni, hogy ne felejtse el, ám ez nem működött az időjárás miatt.

Survivor: nem akarták elhinni a többiek, hogy Nilton mit csinált, Bálintnak elege van belőle

Akik a legközelebb kerültek hozzá, Evelin, Bálint, Kabát és Juliska. Őket nagyon megkedvelte a szigeten, és valószínűleg nem akkor beszéltek utoljára egymással. Kiderült tovább az is, hogy rendezte az Alexszel való rossz viszonyát, a végén jót beszélgettek, így egy ember sincs, akit ne kedvelne.

Lapozó: 1 2