Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Ez volt Survivor-Catherine halloweeni jelmeze, pikáns combokkal

Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Catherine Dederick ezúttal sem aprózta el a dolgot, egy nagyon látványos szettet választott magának, amit bárki megirigyelne akárcsak a formáját.

Vannak események, ünnepek, amelyek mindig meghatározóak egy ember életében, és egész évben várjuk azokat. Sajnálatos módon ezek általában csak egy napig tartanak, de hosszú időn át vágyakozunk rájuk.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Talán emiatt is olyan különlegesek, mert ha minden hétvégén lennének, szép lassan ellaposodna mindez. Így van ez a halloweennel is, amelynek idején jelmezekbe öltözünk, és gyakorlatilag szerepet játszunk.

A Dancing with the Stars 2 legutóbbi élő adásában is ehhez hasonló átalakulásokat láthattunk, de egyéb más nagy televíziós produkciók csináltak már hasonlót. Természetesen mindig nagyobb érdeklődés övezi azokat, akik híresek és sztárok.

Catherine Dederick a Survivor-ben tűnt fel, sokan ott ismerték meg őt, majd röviddel ezután az X-Faktorban ment hatalmasat a válogatón. Egyelőre nem tudni,hogy meddig jutott, de ha sikerül bejutnia az élő adásba, akkor garantáltan nagy show-t csinálna.

Lapozó: 1 2