Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

Sunyi hazugsággal tagadta le az ütközést egy Fordos Budapesten

Fotó: BpiAutósok
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Szerencsére a menetrögzítő kamera leleplezte, túl nagy büntetést azonban nem kapott a rendőröktől.

Az eset még hétfőn este történt a XXI. kerületben, amikor egy Ford agresszív előzésbe kezdett a dupla záróvonalon. Már ez is éppen elegendő lenne arra, hogy egy vaskos csekket és jó néhány büntetőpontot kapjon az illető.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Ennél azonban még tovább ment, hiszen az előzés közben nekikoccant a kamerás autónak, majd miután „sikerrel” vette az értelmetlen manővert, még büntetőfékezett is egy párat, végül elhajtott – számolt be róla a BpiAutósok.

Nagyjából tíz kilométerrel később sikerült utolérni a fehér Fordot, a sofőrje azonban tagadta a koccanás tényét. Ezt követően kihívták rá a rendőröket, és ami ezt követően történt, talán még a szabálytalanságnál is megdöbbentőbb.

Habár az elkövető már nem tagadta tovább a tényeket, miután a rendőrök megnézték a fedélzeti kamera felvételeit, ám csupán tízezer forintos bírságot és hat büntetőpontot kapott, és végül a baleset miatti felelősség elismerése is elmaradt.

A károsult figyelmét ugyanis nem hívták fel a baleseti bejelentőlap kitöltésére, ami a biztosítás rendezése miatt elengedhetetlen.