Súlyos csapás érte a híres magyar énekest, “elfogyott a lé”

not image

A T-800-as

2021. február 17. - 16:47

Varga Viktor is nehéz helyzetbe került, miután a koronavírus szétbombázta a zeneipart, ráadásul volt egy befektetése is, hiába rakott félre pénzt.

Viktor sokak számára ismerős lehet, egy nagyon érdekes figura, aki az utóbbi időben rendkívül spirituális módon közelíti meg a dolgokat, magát az életet. Ennek megfelelően is alkot, ami nem egyszerű, hiszen a covid miatt koncertek sincsenek.

A LifeTV műsorában beszélt arról, hogy mi van mögötte, de a múlttal már nem akar foglalkozni, és utálja a pénzügyi kérdéseket. Viktor kizárólag az alkotásra akar koncentrálni, a többi csak mellékes.

„Pont annyit kap az ember, amennyire szüksége van, az adott projekthez” – mondta a pénzről a népszerű és különleges zenész. „Ha már ennyire anyagiaskodunk, én utálok a pénzzel foglalkozni.” – ismerte el Viktor.

„Tehát nekem jó, ha erre van egy ember, aki el tudja adni azokat a dolgokat, amiket készítek, például festményeket. Engem maga az alkotófolyamat érdekel, és hogy mi lesz az utóélete egy dalnak vagy bármi, én meg sem nézem, hogy hányan nézik.”

„Van egy ilyen barátom, Emilnek hívják, egyébként most is ő segített rajtam, mert az albérletemet fel kellett adni.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy van-e mellette egy olyan személy, aki segít neki ezekben a kérdésekben.

Exatlon: erre vette rá a kihívókat Gelencsér Timi Dominikán

„Elfogyott a lé. Nincs koncert… Félreraktam mindent, csak közben elkezdtem egy spirituális intézet létrehozását, és abba raktam az összes pénzemet, csak utána jött ránk a covid, aztán az így elvágódott.”

Ugyanakkor nem viselte meg túlságosan a dolog. „Azért nem, mert én nem szeretek a múltban gondolkozni, vagy csak a jelenben vagyok vagy csak a jövőben. Pont most egy olyan időszakban kaptatok el, amikor már túl vagyok ezeken a depresszív, igazságosztó időszakokon.”