Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Lehengerlően szexin mutat bikiniben Suba Fruzsi

Suba Fruzsi bikiniformája mondhatni elkészült, még mindig nagyon vonzó a fiatal lány, akit A Nag Ő-ben ismerhettünk meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Suba Fruzsina
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan elkezdhetik forgatni a 2023-as A Nagy Ő-t, aminek természetesen új főszereplője és szereplői lesznek. Legutóbb Árpa Attila kereste a szerelmet a műsorban, de azt végül nem találta meg.

Most pedig Jákob Zoltán fut neki ennek a különleges kalandnak, akit nemrég egy Aston Martin volánja mögött láthattunk. Nem sokkal azután, hogy megvásárolta a következő Ferrariját, ami befektetésnek sem rossz. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A lányokat egyelőre csak kevesen ismerhetik, Zoltán is akkor fog velük találkozni először, amikor elkezdik a forgatásokat. Ez lehet élete egyik legnagyobb kalandja, soha ezelőtt nem volt része hasonlóban.

Az előző évadban a csodálatos formának örvendő Suba Fruzsina is lehetőséget kapott. Úgy döntött, megpróbálja meghódítani Árpa Attila szívét, ami részben sikerült is, mert sokáig versenyben maradt.

Fruzsi egy nagyon szexi nő, aki már több mint 5 600-an követnek az Instagram oldalán. Időről időre igencsak vonzó fotók jelennek meg róla, és ha erre a linkre kattintotok, megnézhetitek, hogyan mutat bikiniben.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.