Stohl András bemutatta családjuk legújabb és legkisebb tagját

Fotó: Instagram/Stohl András
not image

Hujber Dávid

2021.május.9 - 08:38

A híres magyar színész és műsorvezető boldogan jelentette be, hogy megérkezett hozzájuk a legújabb családtag.

Az ember számára mindig vannak különleges és felejthetetlen pillanatok. Elvégre ezek a legfontosabbak, nem a tárgyi javak, bár azokhoz is sok szép emlék köthet, de önmagában mindig az emlék az, ami igazán fontos.

Csodálatos élmény, amikor például egy kisállat érkezik a családhoz, aki egy szempillantás alatt képes megváltoztatni a légkört. Egy kis lélek, aki nem kér sokat, csak szeretetet, miközben rengeteget tud adni.

Emiatt is fájó, hogy mik történnek velük a világban, és egyes emberek mennyire kegyetlenek tudnak lenni. Ebből is látszik, hogy a Föld lakossága enyhén szólva sem tökéletes, ugyanakkor még mindig vannak, akiknél ezek az állatok a lehető legjobb helyen vannak.

Halle Berrynek olyan teste van 54 évesen, hogy zavarba jössz

Stohl Andráséknál például biztosan aranyélete lesz a kis jövevénynek, aki nemrég érkezett meg hozzájuk. A színész büszkén mutatta be a legújabb családtagot, aki a Chili nevet kapta, és csak rá kell nézni, mennyire cuki.

„Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek családunk legújabb, és legkisebb tagját. Ő itt: Chili” – írta András a posztjában, és elárulta, hogy Chili egy kis tacskó, kislány, még csak nyolc hetes, de már most imádják őt.