Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Valaki megsütött egy Steam Decket

Biztosan nem volt ráírva a csomagolásra, hogy a műanyag hő hatására olvadni kezd.

Fotó: Unsplash/Edgar Almeida
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Számos őrületes hírt olvashattunk már teljesen érthetetlen kihívásokról, most azonban valaki új szintre emelte azokat: egy Reddit-felhasználó ugyanis felfedezte, hogy ha a Valve kézi konzolját a forró tűzhelyen hagyja, úgy az döbbenetes módon felforrósodik.

MisterColeman az r/SteamDeck subredditen az eset kapcsán csak annyit tudott írni jó tanácsként a többi konzoltulajnak: Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„Ne hagyd, hogy a Steam Deck érintkezzen a tűzhely lapjával.”

Az alábbi fotón is tisztán látszik, hogy szerencsétlen konzol nem bírta a kiképzést és egy diszkrétnek semmiképpen sem mondható lyuk keletkezett a hátulján:

Az egész történetben azonban talán az a legarcátlanabb, hogy az incidens után MisterColeman szemérmetlenül felkereste a Steam Deck Supportot, hogy megkérdezze, tudnak-e segíteni. Bizonyára sokakat meglep majd a Support válasza: nem tudtak segíteni.

Mindenesetre, a Reddit-felhasználó nem esett kétségbe, noha a Support kijelentését kétségbe vonja. Egy frissítésében ugyanis azt írta a Redditen:

„A Steam Deck Support azt mondta, hogy nem tudnak segíteni, és a javítás többe kerülne, mint egy új Steam Deck. Szerintem csak egy új akkumulátor és hátlap kell. Talán még csak nem is kell új akkumulátor. Majd meglátjuk.”