Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Star Wars: megjelent a The Mandalorian harmadik évadának előzetese

Fotó: Disney+
Kult
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik legjobban várt sorozat harmadik évadának előzetese még inkább felkelti a Star Wars-rajongók figyelmét, de azokét is, akik szimplán sorozatkedvelők.

A The Mandalorian a valaha készült egyik legjobb Star Wars-tartalom, mind látványban, mind pedig történetben. Igazi minőségi színészek játszanak a sorozatban, ami nagy kedvenccé vált az elmúlt években.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A Disney egyre magasabbra rakja a lécet ezekkel a sorozatokkal, és önti magából a tartalmakat. Soha ezelőtt nem voltak ennyire elkényeztetve a Star Wars világának rajongói, mint most, és ez nemcsak a The Mandalorian miatt igaz.

A The Mandalorian személyes kedvencünk is, mely tökéletesen adja vissza azt a környezetet, amit milliók szeretnek, immáron évtizedek óta. Nagy húzás volt a Disney+ részéről, hogy készített egy sorozatot erről a történetről, ami már a harmadik szezonjánál tart.

Szerencsére nem kell aggódnunk, a sztori folytatódik, ráadásul a harmadik évad minden eddiginél érdekesebbnek és látványosabbnak ígérkezik. Sokat nem kell várnunk rá, március első napján fut be a Disney+ platformján az új szezon, benne természetesen Groguval, aki újra egy csapatot alkot a magányos fejvadásszal, Din Djarinnal.