Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Stana Alexandra Firenzében is zseniálisan néz ki, nagyon komoly a forma

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
not image

Takács Petra

2022. július 24. - 12:29

Több mint nagyon komoly a formája a profi táncosnőnek, akinek a tánc az élete, ami egyúttal intenzív sport is.

Azok, akik csak legyintenek, miszerint a tánc nem sport, és nem fárasztó, vegyenek pár órát Stana Alexandrától, és garantáltan másképpen fognak gondolkozni azt követően. Rettentő intenzív ez a sport, sokat kivesz az emberből, így mindig fitten kell lenni.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Alexandra jól tudja, hogy ez milyen kemény erőnlétet igényel, és ha az ember nincs ott mentálisan, akkor abból könnyen sérülés lehet. Nagyon fontos, hogy mentális szinten is hozzák a táncosok a topot.

Ez nem könnyű, mivel ők is emberek, és vannak olyan élethelyzetek, amikből nehéz kikerülni. Alexandrának sem volt könnyű, amikor pár hónappal az esküvőjét követően már el is vált a párjától, de azóta sokkal boldogabb.

Meggyes Dávid mellett megtalálta azt, akiben érzi a biztonságot, megdobogtatja a szívét, miközben megnevetteti. Boldog, és ez most mindennél fontosabb, ami valószínűleg a formájára is jó hatással van.

Kulcsár Edina szerelme öltönyben, rendkívül elegánsan

Mintha az utóbbi időben még formásabb lenne, pedig a Dancing with the Stars első két évadában is kapkodtuk a levegőt, amikor megláttuk a formáját. Legutóbb a festői Firenzéből jelentkezett be, és hát mit is mondhatnánk…

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.