Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Közel egymilliárd forintot nyert a nő, véletlenül talált rá a levélre a spam mappában

A szerencsés nyertes úgy tervezi, családjával osztja majd meg a hatalmas vagyont, és a nyugdíjas éveit is a tervezették korábban fogja megkezdeni.

Fotó: photosbykathys / Twenty20
Epic

Takács Petra

Szerkesztő

Életre szóló meglepetés ért egy Oakland megyei nőt, Laura Speerst, amikor az e-mail fiókja spam mappájában rátalálta egy értesítésre, miszerint megnyerte a Michigan lottó 3 millió dolláros főnyereményét. Az 55 éves nő december 31-én tette meg az öt számot, amivel eredetileg 1 millió dollárt nyerhetett volna, a Megaplier azonban háromszorosára növelte a várható fődíjat.

„Láttam egy hirdetést Facebookon, miszerint elég magasra nőtt a Mega Millions főnyereménye, ezért beléptem a fiókomba, és vettem egy jegyet. Néhány nappal később egy hiányzó e-mailt kerestem valakitől, ezért megnéztem az e-mail fiókom spam mappáját. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Ekkor vettem észre a levelet a lottózótól, miszerint megnyertem a díjat. Nem hittem el, amit olvastam, úgyhogy bejelentkeztem a felhasználói fiókomba, hogy megerősítsem, amit az e-mailben olvastam. Még mindig sokkoló számomra, hogy tényleg nyertem 3 milliót!”

– számolt be Spears az őt ért szerencséről.

A Michigan Lottery Connect írása szerint a nő nemrégiben át is vette nyereményét, amit családjával szeretne megosztani, és úgy tervezi, korábban nyugdíjba vonul majd. A Michigan lottót felvette a biztonságos feladók listájára arra az esetre, ha véletlenül újabb e-mailt kapna egy hatalmas nyereményről.

A Mega Millions főnyereményét tavaly október 22-én vitték el utoljára, ekkor egy arizónai család lett 108 millió dollárral gazdagabb. Jelenleg 376 millió dollár a jackpot elvihető összege.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.