Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Som-Balogh Edina bikiniben olvasgat egy medence mellett

Fotó: Instagram/Som-Balogh Edina
not image

Takács Petra

2022. június 29. - 01:09

Edina is igyekszik kihasználni ezt a kevés időt arra, hogy magára koncentráljon, ami nyilván gyereknevelés és munka mellett nem könnyű.

Azok, akik gyereket, gyerekeket vállaltak, és a karrierjükről sem mondtak le, hatványozottan tudják, milyen kevés idő jut saját magukra. Ez sokszor még munka nélkül is megtörténik, akár egy gyermek mellett is.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Minden tiszteletünk az édesanyáké, amit a férfiak csak részben érezhetnek át. Emiatt is fontos tekintettel lenni a nőkre, és megadni számukra azt a kis „énidőt”, amikor valóban saját magukban lehetnek.

Som-Balogh Edina számára is fontos, hogy ki tudjon kapcsolni, és ilyenkor csak egyedül legyen. A nyár egy remek alkalom erre, miután a gyerekei táborban vannak, ami lehetőséget ad neki arra, hogy feltöltődjön.

Így éli az életét Berki Mazsi Balin, fantasztikus felvétel

„Gyerekek táborban, úgyhogy kicsit töltődöm… Szeretek olvasni, mielőtt anya lettem nagyon sokat olvastam… Leginkább az életrajzi regényeket kedvelem, de őszintén szólva egyre többször vágyom a könnyed regényekre. Ti milyen könyveket szerettek olvasni, tudtok gyerekek mellett?” – tette fel a kérdést a posztjában Edina.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.