Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,97 Ft
Euró
392,40 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
65,306 $

Skorpió okozott pánikot egy érdi családi házban

Szerencsére az ijedtségen kívül senkinek sem esett baja, és most már a skorpió is biztonságban és hozzáértő kezekben van.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Bors írta meg, miszerint egy nem mindennapi eset történt nemrégiben egy érdi családi házban, amikor a lakók arra lettek figyelmesek, hogy egy skorpió mászott ki a mosogatószivacs alól. Hirtelen azt sem tudták, mihez kezdjenek, de végül megérkezett a segítség.

Both Zoltán vadállatbefogó volt az, aki elkapta az ízeltlábút, a történtek kapcsán pedig azt mondta, véleménye szerint egy külföldi nyaralás során mászhatott be és bújhatott meg a bőröndben, s így került be az országba. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

De ha nem erről volt szó, akkor „bármilyen csomagban benne lehetett, aminek a célállomása Magyarország”. Hozzátette, hogy ezek a fajok nagyon szívósak és akár egy évig is elélnek táplálék nélkül, tehát meg sem kottyan nekik pár hét utazás.

De azt is elismerte, valószínűleg sosem tudjuk meg pontosan, honnan érkezhetett az említett példány. Egy lakásban bujkálva még a telet is túléli, ám a szabadban biztosan nem, ott hamar elpusztulna, tehát az is kérdéses, mióta lehetett a házban.

Szerencsére az ijedtségen kívül senkinek sem esett baja, és most már a skorpió is biztonságban és hozzáértő kezekben van. A Telex szerint a fajmeghatározás egyelőre még folyamatban van, ez ugyanis nem túl könnyű feladat, de gyanítható, hogy egy ázsiai fajról van szó.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.