Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Jelentős korlátozás a Shellnél, tovább limitálták a tankolható mennyiséget

A „benzinárstop” néven elhíresült hatósági üzemanyagár-sapka bevezetése óta valamennyi benzinkúton korlátozták a tankolható mennyiséget és az idő előrehaladtával, valamint az ársapka fennmaradásával a lehetőségek tovább szűkültek.

...svg content...Üzemanyagárakat jelzõ totemoszlop Budapesten, a Mészáros utcai Shell benzinkútnál 2020. március 18-án. A benzin literenkénti átlagára 328 forintra, a gázolajé 345 forintra csökkent. MTI/Szigetváry Zsolt
Gazdaság
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Ez pedig legújabban a Shell benzinkutain mutatkozik meg, ahol az elmúlt napok csökkentett beszállítói kapacitásaira hivatkozva a vállalat jelentősen korlátozta a tankolható mennyiséget – derül ki az Infostart beszámolójából.

A Shell-kutakon ugyanis november 25-től kezdődően legfeljebb 20 ezer forint értékben lehet benzint, és legfeljebb 50 ezer forint értékben lehet gázolajat tankolni – az intézkedés alól pedig csak néhány kiemelt töltőállomás mentesül: Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

„A Shell Hungary ZRt. töltőállomás-hálózatában tankolásonként maximum bruttó 20 000 Ft értékű Shell FuelSave 95 benzin, illetve maximum bruttó 50 000 Ft értékű Shell FuelSave Diesel üzemanyag vásárolható 2022. november 25-től”

A cég kijelentette, hogy arra törekednek, hogy minden ügyfelüket gyorsan és kényelmesen szolgálják ki üzemanyaggal, valamint megköszönték a vásárlók türelmét és megértését, illetve a munkatársak kitartását és helytállását.

Nemrég a MOL-kutakon is érzékelhető fennakadások alakultak ki, miután üzemzavar miatt 60 százalékos kapacitással tudnak csak működni. Ez valamennyi megye több városában is ellátási gondokat okozott, amelyről a Független Benzinkutak Szövetsége folyamatosan tájékoztat.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.