Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Máris távozik és ismét klubot vált a Real Madrid legendája

Sergio Ramos máris elhagyja a Sevillát, és ingyen igazolható, bárki könnyedén megszerezheti a játékjogát, ha állja a magasabb fizetését.

...svg content...Fotó: EPA/José Manuel Vidal
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem is kérdés, hogy Ramos minden idők egyik legjobb középhátvédje, aki sokáig posztja klasszisa volt. Azóta felette is eljárt az idő, ami nem csoda, mert idén március végén lett 38 esztendős. Valószínűleg a karrierje részben másképpen alakult volna, ha az elmúlt években elkerülik a súlyosabb sérülések.

Ugyanakkor nem adja fel a 184 centiméteres magas védő, és folytatja a játékot. A Real Madridtól furcsa körülmények között távozott világsztár Párizsban talált otthonra, de a sérülése miatt csupán 45 meccsen játszott 2021 és 2023 között, majd hazatért Sevillába, ahol 1996-ban minden elkezdőzött számára. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Sevillában végül nem váltotta meg a világot második alakommal, összesen 28 meccsen szerepelt, és 3 gólt lőtt. A klub nem tart igény a szolgálataira a továbbiakban, így elköszöntek egymástól. Most újra szabadon igazolható, így ő is a szaúdi ligában köthet ki, akár Cristiano Ronaldo csapattársaként.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A hírről Fabrizio Romano számolt be elsőként, miszerint ismét szabadügynök Ramos, aki 2005 és 2021 között játszott a spanyol válogatottban összesen 180 mérkőzésen.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.