Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Senki sem várta, mégis érkezett egy új iPhone

TÉMÁK:
#Apple #iphone 14
Fotó: Apple
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Némiképp a semmiből villantott egy új iPhone készüléket az Apple, amely hamarosan bárki számára elérhető lesz.

Az új persze csak olyan értelemben állja meg a helyét, hogy egy eddig még nem látott készülékről van szó, ám annak specifikációja sokak számára ismerős lesz.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Az történt ugyanis, hogy az Apple jó szokásához hűen a tavasz kezdetekor egy új színben pompázó iPhone 14-et dobott piacra, a választás pedig ezúttal a citromsárgára esett. Hogy ezt mennyire sikerült eltalálniuk, arra később a számok egyértelműen rávilágítanak majd, mindenesetre a színnek a tavaszhoz is köze lehet és meglehetősen rikító is, így több érv is szólhat a megvásárlása mellett.

Az új jövevénynek azonban csak azok örülhetnek, akik iPhone 14 vagy iPhone 14 Plus készülék vásárlását tervezik, ugyanis a nemrég díjat nyerő Pro modellek ezúttal kimaradtak a buliból. Erre több magyarázat is lehet, melyek közül az egyik, hogy döntésképtelen helyzetbe hozta volna az arany színű modellel szemező felhasználókat, de az sem kizárt, hogy a némiképpen visszafogottabb specifikációval rendelkező készülékeket szeretné jobb helyzetbe hozni a gyártó.

Bárhogy is legyen, a mostani húzás már megszokottnak nevezhető az Apple-től, amely tavaly ilyenkor egy zöld színű iPhone 13-mal, Mac Studióval, új iPhone SE-vel és egy Studio Display-jel sokkolta a felhasználókat.

Fotó: Apple

A cupertinói vállalat tájékoztatása szerint az új színárnyalatú iPhone 13 március 10-től lesz elérhető.