Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Azzal hívták fel a 112-t, hogy segítség kellene betonozáshoz, mert a kőműves visszamondta

Amikor a diszpécser azt szerette volna tudni, mi köze a rendőrségnek ehhez, a férfinek erre is megvolt a válasza.

...svg content...Fotó: Pixabay
Epic

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Magyar Rendőrség a hivatalos közösségi médiás oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyhez azt írták: „Azt hittétek mindent hallottatok már? Mi is… Csalódnunk kellett, sokan sajnos még mindig nem tudják, mire való a 112-es segélyhívószám, vagy úgy önmagában a készenléti szervek”.

Hozzátették, új sorozatukban bemutatnak pár felvételt a legmegdöbbentőbb hívásokból, amelyekkel mostanában kellett a kollégáknak megküzdeniük. „Ne feledjétek: csak vészhelyzet esetén hívjátok a 112-t, különben szabálysértést követtek el!” – emelték ki. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Egyúttal egy videót is csatoltak, amelyen jól hallható, hogy egy férfi építkezésre keres munkásokat, mert a kőműves visszamondta a betonozást. „Nagyon nagy problémában lennék… holnap betonoznánk, és a kőműves visszamondta a segítséget. Nem tudom, hogy tudnának ebben segíteni?” – mondta.

Ezen a diszpécser olyannyira meglepődött, hogy hirtelen nem is tudott mit felelni a szokatlan kérésre. „Uram! Segélyhívó központot hívott. Rendőrség, mentő, tűzoltóság” – hangsúlyozta a diszpécser. „Jó, de a rendőrség szolgálunk és védünk, szolgáltatást nem csinálnak ilyet?” – folytatta a hívó.

Ezt követően a diszpécser arról kérdezte a férfit, hogy a rendőrségnek mégis mi köze van az építkezéshez. Ezen a telefonáló kissé elbizonytalanodott, majd végül úgy felelt: „Szolgáltatást végeznek, az van írva a kocsira, azért kérdeztem”.