Séfek Séfe: Tóth Gabi férje is kiakadt, majd ami utána jött, azt nem felejti el a versenyző
Krausz Gábor akadt ki a leginkább, majd amikor a versenyző belépett a stúdióba, és elkezdte részletezni as dolgokat, még érdekesebb arcokat láthattunk a séfektől.
Ádám belépett a stúdióba a séfek elé, és elmondta, a szakmában dolgozik. „Melyik szakmában?” – tették fel a kérdést. „Szakácsként.” – érkezett a válasz, amire Gábor is felkapta a fejét. Kiderült, hogy Ádám vállalkozó, egy vendéglátóhelyet üzemeltet, bár hozzátette, másabb vonalat képvisel, mint a polip.
Többször lepróbálta ezt az ételt odahaza, ennek ellenére borzalmasan sikerült, majd jöhetett a kóstolás a részéről. Ádám csak tetézte a bajt, amikor elmondta, szerinte kloffolást követően 35-40 perc alatt megfő a polip. „Többször sikerült 35 perc alatt.”
Az értékelés során elmondták Ádámnak, hogy az ételével csak probléma van. „A tányéron a lime-on kívül nincs ehető elem, és egy katyvasz az egész.” – hangzott az értékelés. „Tényleg olyan érzés, mintha összeszedtél volna mindent, és ráöntötted volna a tányérra.” Ádám elmondta, nem egészen ez a szakmája, de szakemberektől tanult.
„Az előképzettségem megvan, csak nincs meg a vizsgám, ha így fogalmazhatok. Tudom, hogy van hova fejlődnöm, meg igazából az ember holtig tanul.” Erre jött egy keményebb válasz a séfektől. „Nem holtig tanul! Ha te azt mondod, hogy ezt megtanultad, akkor mi ****nak kell ilyen sz*rt idehozni? Érted?!”
„Akkor meg ne kezdjünk el abba belemenni, hogy te ezt tudod, és megtanultad!” – folytatódott a kemény kritika. „Ez a szakma egy alázat. Itt embereket kell kiszolgálni, és nem megmérgezni. Vegyél három könyvet, tanuld meg, és rájössz, hogy nem volt jó helyen, aki téged tanított, vagy amire elmentél. Erre ne legyen nagy mellény.”