Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Séfek Séfe: ismert emberek gyereke is szerencsét próbálnak

Fotó: Instagram/Séfek Séfe
not image

Takács Petra

2022. augusztus 19. - 19:25

Nagyon izgalmasnak ígérkezik a Séfe Séfe új évada, ami továbbra is a TV2-n lesz figyelemmel követhető.

Aki azt gondolja, Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András már mindent látott, nagyon téved! Szeptember 5-től vadonatúj részekkel érkezik a Séfek Séfe 4. évada Ördög Nóra műsorvezetésével. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor 3 profi séfjét. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, akik között ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak – írja a TV2 Csoport.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Izgalmas és sokszor megdöbbentő kreációk, színes karakterek, a 3 séf egymással is vívott csatája, nagy visszatérők, és az örök kérdés, ki lesz, aki a több száz jelentkező közül idén elnyeri a Séfek Séfe címet!

A széria elején a válogatók alatt most is futószalagon érkeznek majd Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben.

Berki Mazsinak roppant kínos, hogy valótlan dolgot állítanak róla és Nádai Anikó exéről

Majd a 3 napos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson. A tréning napjai az idei évadban különösen nagy feszültségben telnek, a versenyzők olyan káoszt csinálnak a konyhában, amilyen rendetlenséget a 3 séf az elmúlt szériákban még egyszer sem látott.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.