Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Sebestyén Balázs és Kabát Peti óriási alakítása a Nyerő Párosban (videó)

Óriási duót alkotnak Balázsék a Nyerő Párosban, és ők sem hagyhatták ki a legutóbbi játékot, ami Kabát Peti számára igencsak félelmetes volt.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Valamilyen szinten jól fel tudnak készülni a versenyzők a Nyerő Párosra, mert sok a visszatérő feladat. Ezek mind izgalmasak, látványosak és humorosak, de más felkészülni valamire, és egyúttal ott lenni.

Ezzel már sokan szembesülhettek, és nem mindig az esélyesnek hitt páros győz. Hogy ez hogyan alakul idén, nehéz megmondani, viszont Voksán Virágék egyedül érezhetik magukat, miután Henry Kettner és párja kiestek. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Henry nem bírta a magasságot, és ez sokba került. Tudták jól, hogy ennek ez lehet a vége, mivel Henry feladta a játékot odafent, annyira félt, szinte meg sem mert mozdulni, még csak meg sem próbálta.

Ezzel szemben a többi páros leküzdötte a félelmét, és mindent megtettek, amit csak tudtak. Sebestyén Balázs és Kabát Peti sem akarta kihagyni a lehetőséget, nagyot mentek a szakadék felett.

Közben végig nevettek, legalábbis Balázs biztosan, aki meglehetősen kényelmesen érezte magát. Kabát már kevésbé, viszont a végén ő is bevállalta azt, amit sokan mások nem, ott lógtak, majd elengedték a kötelet.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.