Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Sebestyén Balázs nélkül indult a választás utáni reggelen a Balázsék

Az is kiderült, mi volt ennek az oka.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ráskó Eszter és Rákóczi Feri elnézéskéréssel jelentkezett be hétfőn reggel a Rádió1 Balázsék című műsorába. Utóbbi kifejtette: „Választás volt, választásiműsor-nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk”. Ezt követően azzal folytatta, hogy Sebestyén Balázs szerinte nem fogyasztott alkoholt, mert mostanában nem szokása. Később pedig jött a hír, hogy a műsorvezető már úton van a stúdióba, és előbb-utóbb ő is megérkezik.

„Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – tette hozzá Rákóczi. Míg Ráskó úgy fogalmazott: „Szerintem csak sír lent a kocsijában, hogy úristen, úristen, szerintem az történik, csak nem mer feljönni, mert nagyon beleélte magát valamibe”. Ezzel minden bizonnyal arra utalhatott, hogy Sebestyén korábban nyíltan kiállt Vitézy Dávid mellett. Akkor egyebek mellett azt mondta, ő „Vitézy-fan”. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„A csávó annyira nagyon-nagyon felkészült és annyira vágja, hogy mi van, és mindenre olyan kész válasza van” – magyarázta, hozzátéve, hogy nagyon szereti a politikust, és „imádná”, ha ő lenne a főpolgármester. Ám mint azt megírtuk, 100%-os feldolgozottság után Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere, ugyanakkor az újraszámolás még meglepetést is hozhat: a főpolgármester 371 467, az LMP jelöltje 371 143 szavazatot gyűjtött be, vagyis minimális a különbség.

A Telex beszámolója szerint a Rákóczi Feri és Ráskó Eszter közötti beszélgetés elég oldott hangulatban zajlott, háromnegyed hét után pár perccel utóbbi már azzal viccelődött, hogy „megvan Balázs, Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban, mert nyíltan szembeszállt vele politikailag”. Majd Sebestyén Balázs valóban megérkezett, egészen pontosan hét óra nyolc perckor jelentkezett be a műsorba.

Az embereket a következőképpen üdvözölte: „Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig”. Majd azt is elárulta, hogy öt órakor felkelt, hogy megnézze a választási eredményeket. „Visszafeküdtem, és hat óra 18 perckor fölébredtem” – mesélt a zűrösen induló reggele előzményeiről részletesen.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.