Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Videón Schumacher Vanda szenvedése a karácsonyfa kidobásával

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schumacher Vanda rendesen megküzdött a karácsonyfa kidobásával, és csak remélni tudjuk, nem karcolódott össze a konyhabútor.

A többség imádja a karácsonyt, az azzal járó ünnepi hangulatot. Tegyük hozzá, a stressz is nagyobb ezekben az időkben, hiszen sokan vagyunk, akik a végére hagyják az ajándékok megvásárlását.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Ezzel együtt ott van a karácsonyi menü, a takarítás, na meg a fenyőfa kiválasztása. Ha ez megvan, jöhet az faállítás, ami általában a legnagyobb gondot szokta jelenteni, mert ha rosszul faragjuk be a fát, akkor az ferde lesz.

Ezek után a díszítés már csak rutinmunka, és következhet az élvezet, a látvány. Változó, hogy ki és mikor veszi meg a fát, illetve azt mikor díszítik fel, mert egyfajta trenddé vált mindezt korábban megtenni.

A másik legnagyobb kihívás a karácsonyfa eltávolítása, különösen akkor, ha az hatalmas és nehezen fér ki. Ilyenkor egyszerűbb, ha megválunk az ágaitól, és darabokban visszük le, mert máskülönben úgy járhatunk, mint Schumacher Vanda.

A ValóVilág műsorvezetője rendesen megküzdött az elemekkel, amit videóra vett. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Vanda végül hogyan teljesített a küldetést a hatalmas és gyönyörű karácsonyfájával, akkor kattints erre a linkre.