Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Schumacher Vanda nem vesz milliós cuccokat tartalomgyártáshoz

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem tagadja, bevételeinek bizonyos részét a tartalomgyártásból keresi, ugyanakkor nem vásárol ehhez milliós kiegészítőket.

A rendkívül vonzó Schumacher Vanda jelenleg a ValóVilág 11. évadának műsorvezetője, amivel remek lehetőséget kapott az RTL-nél. Nádai Anikó helyét vette át, aki hamar visszaadta a munkát, mivel két gyerek mellett jelenleg ez a fajta időbeosztás nem működik nála.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Vanda viszont más életet élt, egyelőre nincs gyermeke, ahogyan jelenleg párja sem. Ettől függetlenül boldog, és láthatóan valóban jól érzi magát, miközben folyamatosan gyártja a tartalmakat.

Időről időre betekintést ad a kulisszák mögé, így tett akkor is, amikor kidobta a fenyőfáját az ünnepeket követően. Fogalmazzunk úgy, hogy nem volt egyszerű a küldetése, de végül sikerrel járt.

Most pedig azt mutatta meg, hogyan is néz ki a „stúdiója”, ami valójában a fürdőszobája. Mint azt a videóban látni fogjátok, a színésznő valóban nem vásárolt milliós eszközöket, megoldotta kreatívan, és így is működik minden.

Hozzátette, mindenkinek üzeni, aki el akar kezdeni valamit az életében, nem kell hozzá tökéletes technika, de még csak fotós szett sem, csak csinálják azzal a tartalmakat, amijük van. „Csak kezd el, és csináld, mert egy olyan embernek, aki tényleg valamilyen szinten ebből is él, nem kellenek milliós cuccok és bizonyos technikai háttér. Vágj bele, és csináld. Kész. Ehhez ennyi kell.” Vanda videóját erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.