Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Schobert Norbi reagált a boltbezárásos pletykákra

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi végül visszahívta a Fókusz stábját, és elmondta, hogy mi történik jelenleg a háttérben, hamarosan pedig új részleteket oszt meg.

Egyre több szóbeszéd kezdet terjedni Schobert Norbi Update üzleteiről, miközben rosszabbnál rosszabb forgatókönyvekről pletykáltak. Az ügy kapcsán most maga az alapító reagált, és tisztázta a helyeztet, mi is történik valójában.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Több tulajdonos is arról beszélt, hogy sorra zárnak be az üzletek, illetve az egyelőre nyitva tartó boltokat is csőd fenyegeti. Nem sokkal később Norbi a Fókusznak adott interjújában beszélt arról, hogy miről van szó.

A Fókusz azt mondta, Norbi az első megkereséseikre egyáltalán nem reagált, és amíg válaszra vártak, felkerestek több boltot, pékséget és bisztrót, ahol a honlap alapján még ma is lehet Norbi termékeit kapni.

A riportban elhangzottak szerint volt olyan helyszín, ahol hónapok óta nincs semmi, vagy már egy másik vállalkozás vette át Norbi helyét. A friss forró péksüteményeknek szó szerint csak a hűlt helyét találták, és úgy tudják, a közel 100 bolt fele hasonló cipőben jár.

Évek óta egy külsős logisztikai cég rendeli be és szállítja ki a partnereknek a különböző termékeket. A Fókusz tudomása szerint közel 300 millió forintot kérnek számon Norbin, ezért nem vállalják a kiszállítást az utóbbi hetekben.

Norbi végül visszahívta a Fókusz riporterét, és annyit mondott, hogy csak logisztikai átállásról van szó. „Semmi más nincs a cég életében.” – tette hozzá Norbi, aki azt mondta, a következő héten elmondja a részleteket. „Jövő héten mindent el fogok mondani, hidd el!” – reagált Norbi egy másik kérdésre.