Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Schobert Norbi a földi élete után is szeretni fogja Rubint Rékát

Schobert Norbi és Rubint Réka láthatóan még inkább egymásra találtak, és nagyon szerelmesek egymásba.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka talán a legismertebb házaspár Magyarországon, immáron hosszú évek óta. Sőt, minden bizonnyal a legismertebb páros, ugyanakkor a legmegosztóbb is, akiknek számos támadást kellett már kiállniuk.

Nemcsak őket, hanem a gyerekeiket is betalálták, durva dolgokat írtak róluk különböző csoportokban vagy épp az adott cikkek alatt. Norbi és Réka nem egyszer került már mélypontra ezen emberek miatt, és minden bizonnyal számtalan dolgot nem mondtak még el, egy nap talán ezt megteszik egy könyv formájában. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Nem sok kapcsolat, házasság bírta volna ki azt, amit Norbi és Réka kapott a nyakába, nemcsak a támadóktól, hanem az élettől is. Norbi is megnehezítette ezt egyes rossz döntéseivel, ugyanakkor Réka kitartott mellette, mellettük, és most talán minden eddiginél mélyebb szintre került közöttük a szerelem.

„A szerelem él! Egy életen át és még azon is túl. Amikor a nap felkel, a szemed látom a fényében. Amikor alkonyodik, arra gondolok összebújunk. Amikor ősszel esőben vezetek és egy sárga falevelet dob a szél a szélvédőre, arra gondolok e levél még látta júniusi boldogságunkat.” – írta megható posztjában Schobert Norbi.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.