Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Schobert Norbi együtt bulizott Nagy Feróval

Nagy Feró továbbra is nagyon jól tartja magát, nem egy évtizedet tagadhatna le a korából, és még mindig nagy bulikat csinál.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy Feró egy igazi zenei legenda, aki 1946-ban látta meg a napvilágot egy háborús időszakot követően. Nagyon nehéz és gyorsan változó évek voltak azok, de Feró mindig is tudta, hogy mit akar.

Hamar letette a névjegyét, és már 1963-ban zenélni kezdett, majd onnan nem volt megállás. Noha hamarosan 78 éves lesz, sokkal inkább néz ki egy 60-as éveiben járó férfinek, amire ugyancsak büszke lehet. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Schobert Norbi is felnéz rá, nem először találkoztak az évtizedek alatt, nagyon bírja az énekes karakterét. Sőt, azon kevesek egyike, akik együtt bulizhattak Feróval, ami mindig öröm, mert a zenész tele van energiával.

„Óriási buli és óriási megtiszteltetés volt Nagy Feróval bulizni!” – írta a posztjában nagyon boldogan Norbi, aki nemrég Hajdú Péternek mesélt arról, hogy nem hisz a Holdra szállásban, és el is mondta, miért.

Feró ajándékot kapott Norbitól, méghozzá nem is akármit. „Megajándékoztam legkedvesebb Barátom házi, banán pálinkájával, ami nagyon ízlett! Köszönet Dr Kovács Endre r. alezredesnek Sárvárról!”