Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,60 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
65,835 $

Schobert Norbi Jr. nagyon szerelmes, gyönyörű barátnője van

Schobert Norbi Jr. megfogta az Isten lábát a fiatal lánnyal, aki nemcsak értelmes és intelligens, hanem nagyon szép is.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokan dicsérik Schobert Norbi Jr. barátnőjét, aki láthatóan odavan a fiatal fiúért, és ez visszafelé is igaz. Amikor valaki ennyire fiatalon lép komoly kapcsolatba, mindig fennáll annak a veszélye, hogy később elválnak egymás útjaik.

Ugyanakkor ellenpéldák is vannak, és láthatjuk, manapság a kor sem garancia, rengeteg idősebb ember van egyedül. Nehéz megtalálni a másik felünket, de ha sikerül, akkor küzdjünk azért, hogy megmaradjon. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Norbi és kedvese nemrég közösen mentek nyaralni, és láthatóan jól érzik magukat. Számos programon vesznek részt, járják a világot, ez egy régi tervük volt. Talán emiatt sem szerepelnek idén a Nyerő Párosban, ami nagyon feküdne számukra.

Arra már most fogadni mernénk, hogy jövőre ott lesznek, hacsak nem lesz a TV2-nek egy olyan műsora, amiben ketten szerepelhetnek. Szóval igen, egyelőre minden remekül alakul közöttük, és a fotók is csak azt bizonyítják, dúl a szerelem közöttük.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Magyarországnak végre kell hajtania az EU Bíróságának ítéletét, és 45 napon belül ki kell fizetnie a menekültügyi pénzbírságot – áll a kormánynak címzett friss levélben.