Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Schobert Norbi Jr. az apjától tanulta el, hogyan kell bánni a nőkkel

Schobert Norbi Jr. többek között amiatt is büszke az édesapjára, ahogyan az édesanyjával, Rubint Rékával bánik.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, hogy Schobert Norbi Jr. egy ideje újra szerelemes, és boldog párkapcsolatban él a szintén fiatal barátnőjével. Nagy terveik vannak idén, és ha minden jól megy, akkor később közösen kezdhetnek új életet az Egyesült Államokban. Nagy vágya ugyanis a Farm VIP győztesének, hogy az államokban tanuljon.

Ezt ösztöndíjjal szeretné elérni, emiatt is fontos számára a boksz, mert profi bokszolóvá válna. Decemberben már országos bajnokságon indulna, mely egy következő nagy lépés lehet afelé, hogy teljesüljön az álma. Mivel csak nemrég kezdett el bokszolni, rengeteget kell tanulnia, és dolgozik is ezen. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Minden lehetséges eszközt megragad arra, hogy fejlődjön, és közben a kedveséről sem feledkezik meg. Norbi sokat köszönhet az édesapjának, amiatt is, mert tőle tanult el, hogyan kell bánni egy nővel, ugyanis például a fitneszguru akkor is virágot vásárol Rékának, amikor nincs semmilyen jeles nap, és ez szép gesztus.

„Apa általában nagyon sokat foglalkozik anyával, még akkor is virágot visz, amikor nincs különlegesebb alkalom, szóval biztosan közrejátszik az én gesztusaimban is az, amit mindig is láttam tőle.” – mesélte a Bors kérdésére Norbi Jr., aki igazi úriemberként viselkedik a kedvesével, és igyekszik a kedvében járni.

Nemrég Thaiföldön nyaraltak együtt, ahol szintén volt lehetőségük arra, hogy még jobban megismerjék egymást. Ez volt az első olyan alkalom, amikor közösen töltötték az ünnepeket, mely szintén komoly mérföldkő. Norbi számára is fontos a kémia, és úgy véli, a legfontosabb titka egy jó kapcsolatnak, az az, hogy nem szabad magunkban tartani semmilyen érzelmet. „Minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy kimutassuk a szeretetet, ameddig van rá lehetőségünk.” – folytatta a Borsnak a fiatal fiú.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.