Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Még mindig óriási a szerelem Schobert Norb Jr. és kedvese között

Beszédes felvételek jelentek meg Schobert Norbi Jr. és szerelméről, akik már hosszú hónapok óta alkotnak egy párt.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi nagyobbik fiára sokan még mindig gyerekként emlékeznek, de már ő is betöltötte a 18. életévét. Felnőtté vált, és ugyan egyelőre a családjával él a nagy házukban, komoly tervei vannak a közeljövőre nézve. A tervei szerint ugyanis hamarosan elhagyja Magyarországot, és nagyon messzire utazik.

Az álma, hogy az USA-ban tanuljon, ott kezdjen új életet, de nem egyedül. A kedvese is vele szeretne tartani, így együtt járhatnak egyetemre, ami igazi kaland lenne, és nem kizárt, ott alapíthatnak családot. Egyelőre azonban korai erre gondolni, mert egyrészt nagyon fiatalok, másrészt nem évek óta vannak együtt. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Az azonban szembetűnő, hogy mennyire jól működik a kapcsolatuk, odavannak egymásért. Sok közös programjuk volt már, és lesz is. Többek között Thaiföldet is együtt járták be, ami megint csak különleges élmény lehetett számukra, és még közelebb hozta őket. Már ők sem gyerekek, inkább fiatal felnőttek, aminek megvan a maga előnye.

Schobert Norbi Jr. újabb közös fotókat posztolt a szerelméről, aki mellett szerencsésnek érezheti magát, mert egy nagyon szép, csinos, okos lányról beszélünk. Bécsben jártak egy kalandparkban, ahol újabb közös emlékeket gyűjtöttek, hangolván a nyárra, ami még mindig csak részben érkezett meg.