Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Schobert Lara a szakítása után: nélküle azt éreztem, hogy nincs tovább

A történtek után felismerte, hogy a családtagjain és a barátain kívül senkire sem számíthat, de emellett más fontos felismerésekre is jutott: például arra, hogy ne mástól várja a boldogságot.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Lara
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Schobert Lara és tíz évvel idősebb futballista párja között igazán nagy volt az összhang, s annál nagyobb a szerelem. Hamar össze is költöztek, s minden jel arra utalt, hogy komolyan gondolják a kapcsolatot, a fiatal lány korábban a gyerekvállalás lehetőségéről is beszélt. Néhány hete azonban a közösségi oldalán megerősítette, hogy már nem alkotnak egy párt. Egy bennfentes akkor úgy fogalmazott: „Már tavaly, karácsony környékén is szétmentek”.

„Akkor aztán adtak egy új esélyt a kapcsolatnak, de belátták, hogy ez nem fog működni köztük, főleg azután, hogy Tamás Kazincbarcikáról Pécsre költözött. Ez tette be a kaput igazán… Márciusban már nem is voltak együtt, a legjobb tudásom szerint” – tette hozzá a névtelen informátor a Borsnak nyilatkozva. Lara akkor még nem szerette volna bővebben kifejteni a témát, minden bizonnyal igazán megviselték a történtek. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Nemrégiben viszont több információt is megosztott a szakításról, illetve arról, hogyan élte meg mindezt. „Rájöttem, hogy csak magadra számíthatsz, a családon és a barátokon kívül senkit nem fog érdekelni, hogy hogy vagy. Csak magadra tudsz hagyatkozni. Az, hogy te most magad alatt vagy, az tényleg senkit nem érdekel. (…) Nekem most volt egy olyan pofon az életemben, hogy nélküle azt éreztem, hogy nincs tovább. Kicsit most el is érzékenyültem” – fogalmazott.

Hozzátette, sokan kérnek tőle tanácsot, akik ugyanezen mennek keresztül, de nem tud nekik segíteni, mert még neki is nehéz. Ugyanakkor azt gondolja, minden okkal történik, s hisz benne, hogy ha az élet valamit elvesz, akkor valamit adni fog utána. „Azt gondolom, hogy ez a pofon azért jött az életembe, hogy realizáljam, hogy ha én nem vagyok erős, és én nem teszem magam boldoggá, senkitől nem szabad a boldogságot várni” – emelte ki Lara.

Mint mondta, most az a legfőbb célja, hogy megtanulja boldoggá tenni önmagát, s csak utána akar beengedni valakit az életébe, aki ehhez hozzátesz. „Egyébként kapcsolatfüggő ember vagyok, és sok esetben itt rontottam el: mindig mástól vártam a boldogságot és a változást. Közben nem voltam boldog, és nem voltam magammal elégedett” – vallotta be Schobert Lara a Talk TV Hungary Z-generációs podcastjának műsorában, amelyből az Origo szemlézett.