Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,44 Ft
Font
463,47 Ft
Bitcoin
67,293 $

Schobert Lara: „Belevaló vagyok”

Schobert Lara egy belevaló nőnek tartja magát, aki a teljes önállóságra törekszik, amivel példát mutat saját generációja számára.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sajtóklub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Larának is bőven kijutott a támadásokból az évek alatt, rendkívül bántó dolgokat írtak róla. Lara azonban a sok bántás ellenére is erős maradt, és már tudja jól, ismertnek lenni néha átok, ugyanakkor mindenből igyekszik kihozni a maximumot, és sok társához képest messze felnőttesebben kezeli a dolgokat.

„Hogyan érzed magad mostanában lelkileg? Remélem, nem támadnak.” – érkezett egy kérdés Lara Instagram oldalára, amit érdemes követnetek, sok érdekes tartalmat oszt meg rajta. „Köszönöm szépen, megvagyok! Szerencsére nem! Mondjuk nincs is nagyon miért… nem ártok én egy légynek sem… Arról meg nem tehetek, hogy élek és vagyok, netán, ha valakinek ez nem tetszik.” Soron kívül Galambos Lajos kórházba ment: hamar felismerték az emberek, szinte babusgatták

„Hogy tetted magad túl a szakításokon?” – érkezett a következő kérdés a rendkívül csinos és formás Larához. „Borzasztó nehezen. Én egy nagyon ragaszkodó embertípus vagyok, nehezen engedek el dolgokat, és nehezen váltok, de sok esetben meg kell tanulni elfogadni a dolgokat, mert hiszem azt, hogy minden okkal történik!”

Abban viszont nem hisz, hogy két ember újra egymásra talál, ha már szakítottak. „Nekem ebben van tapasztalatom, és nem lett jó vége. Tehát én ebben nem hiszek. Abban hiszek, hogy okkal kezdődik és ér véget valami. Tanulunk belőle persze, csak idővel! Nem szabad túl szigorúnak lenn önmagunkhoz, illetve tiszteld önmagad, a lépcsőn felfele megyünk, nem visszafele lépkedünk.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Van saját házad, vagy ha nincs, majd szeretnél?” – futott be az újabb érdekes kérdés. „21 éves koromra azt kívánom, hogy külön élhessek. Nem azért, mert bármi gondom lenne a családommal! Nagyon szeretem őket, csak szerintem felnőtt nőként már szüksége van az embernek arra, hogy egyedül legyen. Illetve én imádtam, amikor önállóan külön éltem. Nem tudom, miért. Belevaló vagyok, na…”

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.

Így él Kovács László, az MSZP egykori elnöke az idősotthonban

Nemrég ünnepelte 85. születésnapját Kovács László egykori külügyminiszter, a szocialisták volt elnöke, akit egykori párttársa, Gurmai Zita személyesen köszöntött fel.