Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Schobert Lara élete egyik legjobb desszertjén van túl

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Larát is lenyűgözte Visváder Tomi desszertje a Hal a tortánban, amit több mint magasan értékelt.

Schobert Lara egyre inkább része a médiának, akárcsak Schobert Norbi Jr., aki előrébb jár ebben, hiszen tavaly a Farm VIP 3-ban szerepelt, amit nem mellesleg meg is nyert. Kiderült, hogy Larával is tárgyalt a TV2, de úgy döntött, átadja a lehetőséget az öccsének.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A csinos és rendkívül fitt lány nyitott a médiára, ugyanakkor nála is van egy határ. Nem posztol olyan sokat, és igyekszik óvni a magánéletét, ami teljesen érthető, hiszen egyrészt országosan ismert, másrészt még mindig sokan támadják a családját.

Lara egyre jobban kezeli ezt, és örömmel mondott igent a Hal a tortán új évadára, amiben többek között Valkusz Milánnal és Visváder Tomival közösen szerepelhetett. Izgalmas estén vagyunk túl, amiről Paprika Dorina is gondoskodott.

A fiatal lánynak volt pár csípős megjegyzése, de abszolúte szórakoztató volt, még ha egyeseknek ez sok is. Lara szintén jól érezte magát, akit lenyűgözte az a fajta találási stílus, amit Tomi prezentált.

A desszert pedig maga volt az ízmámor, ráadásul nem tartalmazott cukrot, bár Larának az sem okozott volna gondot, mert nem mindent zárt ki az életéből. Ahogyan ő fogalmazott, élete egyik legjobb desszertjén van túl. „Hihetetlen!”