Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Schmuck Andor könyvet ír a Tinderes negatív tapasztalatairól

A történeteivel nemcsak szórakoztatni, hanem segíteni is szeretne, ezért a befolyt összeget egy anyaotthonnak fogja felajánlani.

Fotó: MTI/Soós Lajos
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A nlc.hu szúrta ki, hogy Schmuck Andor regisztrált a Tinderre, ennek kapcsán pedig a lap a politikust is megkereste, aki megerősítette, hogy a profil valós. De a beszélgetés során azt is elárulta, hogy az elmúlt években viszonylag sok hölggyel találkozott a népszerű társkeresőn keresztül, ám a tapasztalatai nem nevezhetők pozitívnak.

Az extrém, sokszor kínos esetekről pedig hamarosan egy könyvben fog beszámolni. „Tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, nem adtam fel a reményt, hogy megtaláljam az igazit. Addig is kipróbáltam a Tindert, ahol hihetetlen esetekbe botlottam. Tinder-tündérek címmel leleplező könyvet írtam, melyben részletesen beszámolok 40 darab randimról” – fejtette ki. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Majd azzal folytatta: „Használati utasítást is adok majd benne férfiaknak olyan nőkhöz, akikről kiderül, hogy csak a pénzre hajtanak. Természetesen egy randipartnerem sem lesz név szerint említve. Ennyi betegséget hazudozó, beteg szülőkre hivatkozó, tönkrement autóval rendelkező nővel még nem találkoztam… Rengeteg az aranyásó, már bocsánat”.

Elmondása szerint olyanra is volt példa, hogy egy nő csak azért akart vele találkozni, hogy felvegye a beszélgetést, hátha kimond valamit, amivel később kellemetlen helyzetbe tudja hozni. „Ezen a héten fejezem be az utolsó fejezetet, hamarosan szeretnénk is publikálni. Leleplező könyv lesz, az biztos. Persze a saját hibáimat is leírom majd, hiszen én sem vagyok tökéletes” – tette hozzá Schmuck Andor.

Mint mondta, a könyvvel később egy országos turnét is tervez, hogy ezeken az író-olvasó találkozókon személyesen is beszélhessen a tapasztalatairól. Ám mivel időközben összegyűlt egy újabb könyvre való, már a folytatás is tervben van. Mindemellett elárulta, a történeteivel nemcsak szórakoztatni, hanem segíteni is szeretne, ezért a befolyt összeget egy anyaotthonnak fogja felajánlani.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.