Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Rövidebb lehet a Sárkányok háza második évada

TÉMÁK:
#HBO #trónok harca
Forrás: HBO
Kult
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A legújabb értesülések szerint a Trónok harca-univerzumban játszódó, az HBO-n futó Sárkányok háza második évada rövidebb lesz és az írók már a harmadikon dolgoznak.

Előzmény:

 

Az HBO az első tízrészes évadnál rövidebb másodikkal tervezhet a Sárkányok háza részéről, ami a Deadline beszámolója szerint beleillene a sorozat koncepciójába, melynek írói már a harmadik évadon dolgoznak.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A lap úgy tudja, eredetileg a második évad is tízrészes lett volna, azonban a producer, Ryan Condal és a Trónok harca-sorozat írója, George R.R. Martin az évadok terveinek áttekintése után ezt nyolcra módosították. Ez azt is jelenti, hogy az HBO hamarosan elindíthatja a harmadik évad munkálatait.

Arról nincs döntés, hogy a Sárkányok házának hány évada legyen, a Deadline riportja szerint Martin és Condal három és négy között vacillálnak. A producer azt már elárulta, hogy a második évadban öt új sárkányt láthatunk, a forgatás hamarosan megkezdődik.

Az HBO programterveiért felelős Casey Bloys korábban azt mondta, a 2024-es bemutató „jó tipp lehet” a második évadot várók számára. A sorozat borzasztó sikeres, az első évad epizódjait átlagban 29 millióan látták. A csatorna a jövőben egy Havas Jonról szóló spin-offot is fontolgat.