Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

A valaha volt egyik legszexibb fotó Sarka Katáról

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. augusztus 18. - 19:54

Nagyon kedveljük Sarka Kata stílusát, karakterét, míg a formája olyan motivációval bír, hogy mindjárt kimegyünk a szigetre futni.

Hajlamosak az emberek megfeledkezni arról, hogy egyes hírességek mennyire motiváló hatással bírnak. Nem kell túl messzire mennünk, mert nemcsak a világsztárok képesek motiválni az embereket a közösség médián keresztül.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Ezen platformok létrejöttével sokkal több embert lehet elérni, méghozzá valós időben, a másodperc tört része alatt. Sarka Katát is azon személyek közé sorolhatjuk, akik rendkívül motiváló hatással bírnak, például a sport területén.

Sokan vannak, akiknek csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy változtassanak az életükön. A sport olyan energiákat szabadít fel, mint semmi más, és ilyen például a futás, amihez nem kell más, csak egy kényelmes cipő, hozzá egy szett, és már mehetünk is.

Ördög Nóra ezen a mesés helyen kapcsolt ki a nagy hajtás előtt (videó)

Kata mögött megszámolhatatlan kilométer áll, versenyeken is indult, ennek megfelelően a teste átalakult. A vonalai még hangsúlyosabbak, és számára a futás sokkal többet jelenthet, mint az átlagnak.

Lapozó: 1 2