Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Sarka Kata egy hét után újra jelentkezett, mérhetetlenül szexi

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kata tipikusan az a karakter és híresség, akinek elegendő egy szelfi magáról, és ömlenek a like-ok, ami most is megtörtént.

Magyarország egyik legszebb hírességéről beszélünk, aki a természetes szépségével és az irigylésre méltó formájával bármikor és bárhol felhívja magára a figyelmet. Bombasztikusan néz ki, és nem is maradnak el a pozitív kommentek.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Negatív hozzászólások is fel-fel bukkannak, de csak kisebb számban, pláne az igazán bántó, alpári vélemények, amik mindenfajta alap nélkül íródnak meg. Ezeket egyszerűen jobb kizárni, és csak arra koncentrálni, ami fontos.

Kata mintha évről évre egyre vonzóbb és szebb lenne, amit már a követők közül is megjegyeztek. Rá egyáltalán nincs rossz hatással az idő múlása, amit nem minden sztár mondhat el magáról, akár nemzetközi szinten is.

A tökéletes Tóth Andi, teljes valójában

Kérdés nélkül beírnák azon TOP-5-ös listára a nevét, amin a legformásabb hazai hírességek szerepelnek, ráadásul egy szép nőről beszélünk. „Nagyon csinos.” – jegyezte meg az egyik kommentelő Kata új posztja alatt.

Lapozó: 1 2