Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Sarka Kata egy hét után újra jelentkezett, mérhetetlenül szexi

Kata tipikusan az a karakter és híresség, akinek elegendő egy szelfi magáról, és ömlenek a like-ok, ami most is megtörtént.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország egyik legszebb hírességéről beszélünk, aki a természetes szépségével és az irigylésre méltó formájával bármikor és bárhol felhívja magára a figyelmet. Bombasztikusan néz ki, és nem is maradnak el a pozitív kommentek.

Negatív hozzászólások is fel-fel bukkannak, de csak kisebb számban, pláne az igazán bántó, alpári vélemények, amik mindenfajta alap nélkül íródnak meg. Ezeket egyszerűen jobb kizárni, és csak arra koncentrálni, ami fontos. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Kata mintha évről évre egyre vonzóbb és szebb lenne, amit már a követők közül is megjegyeztek. Rá egyáltalán nincs rossz hatással az idő múlása, amit nem minden sztár mondhat el magáról, akár nemzetközi szinten is.

A tökéletes Tóth Andi, teljes valójában

Kérdés nélkül beírnák azon TOP-5-ös listára a nevét, amin a legformásabb hazai hírességek szerepelnek, ráadásul egy szép nőről beszélünk. „Nagyon csinos.” – jegyezte meg az egyik kommentelő Kata új posztja alatt.

Lapozó: 1 2

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.