Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Sarka Kata fodrásza ismét tökéletes munkát végzett

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Hujber Dávid

2022. október 5. - 16:49

Sarka Kata ragyogó hajszínt kapott, és mint minden alkalommal, most is nagyon elégedett volt a profi szakember, Tóth Attila munkájával.

Sok kis olyan apróság van, amik segítségével feldobhatjuk a napjainkat, nem is gondolnánk, hogy mennyi ilyen dolog létezik. Mint általában az lenni szokott, valahogyan a többség nem adja meg magának erre a lehetőséget, pedig igenis fontos lenne.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Nem szabad háttérbe helyeznünk magunkat, és a ”metime” akár szólhat pár percről vagy egy óráról. Erős túlzással teljesen mindegy, csak minden egyes nap tegyünk azért, hogy egy kis időre magunkra, és nem másra koncentrálunk.

Ez például kötődhet akár a szépségiparhoz is, például a fodrászathoz. Szerencsések vagyunk, mert remek szakemberek, kreatívabbnál kreatívabb fodrászok dolgoznak Magyarországon, akik kiváló művészi vénával rendelkeznek.

Sarka Kata is igyekszik metime-ot adni magának, már csak amiatt is, mivel három gyermek édesanya. Az édesanyák pedig pontosan tudják, hogy sokszor még pár perc „énidő” is úgy fel tudja tölteni az embert, hogy az hosszú órákig kitart.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.