Egészen elképesztő bikiniformát villantott Sarka Kata, csodálatos helyen van

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2022. június 23. - 08:10

Mondhatni megtalálta a földi Paradicsomot Sarka Kata, aki láthatóan több mint erős formában van, és erre nagyon büszke lehet.

Sarka Kata háromgyermekes édesanyaként olyan formában van, mint sokan mások a 20-as éveiben sem rendszeres sportolással és gyerekek nélkül. Minden tiszteletünk az övé, hogy három szülést követően is ilyen bomba tud lenni, amivel sokak számára mutathat példát.

Kata szerencséje, hogy mindig is jó formában volt, odafigyelt magára, és ez az egyik legfontosabb kulcs ahhoz, hogy a terhességet követően a nők ne küszködjenek a kilókkal. Azok, akik rendkívül egészségtelen életmódot élnek, nem figyelnek oda a táplálkozásra nem sportolnak, azok igencsak nagy bajba kerülhetnek.

Sarka Kata teljesen más életet él, számára a testmozgás több mint alapvető, és mindenki tudhatja róla, hogy sportoló is, számos futóversenyen vett már részt, napi szinten tesz meg kilométereket, sokszor igazi forróságban.

Tóth Andi bevállalta, sziklákon fotózták Horvátországban (videó)

Valószínűleg az állóképessége is átlagon felüli, de hogy a formája az, az egészen biztos. Magyarország egyik legszebb, legcsinosabb nőjéről beszélünk, aki nemrég ismét repülőre szállt, és Miamiba utazott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.