Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Sári Évi olyan szexin táncol, hogy zavarba jössz tőle (videó)

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sári Évi továbbra is élvezi a munkáját, az életét, és szó szerint ragyog, amit látni is fogtok a róla készült videóban.

Sári Évi nagyon régóta van jelen a zeneiparban és a színészi világban. Hatalmas tapasztalatot halmozott fel, és sok elismerést kapott, illetve kap továbbra is, mert egy igen sokrétű művészről beszélünk.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Nem mellesleg Évi nagyon nagy formában van, nem lesz gondja a nyári szezonnal. A bikiniformája gyakorlatilag elkészült, amit a róla készült fotók is bizonyítottak a világ másik felén, a földi paradicsomban.

Évi imádja a munkáját, akárcsak utazni, mert olyankor különleges energiák szabadulnak fel benne. Mindenki ismeri azt a bizonyos pozitív érzést, amikor útra kel, elutazik egy távoli helyszínre, ahol minden más.

Évi büszke lehet a formájára, és nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából. Ugyanazzal az energiával lép színpadra, mint egykor, amikor elkezdődött számára ez a nagy, hosszú és különleges karrier.

„Múlt pénteken így vártalak Titeket, akik eljöttetek a TRUE COLORS-The KIOSK Dinner Show-ra. Remélem, csodás estétek volt velünk és ti is várjátok már a következő alkalmat! Nemsokára kiderül a dátum.” – írta a posztjában a táncolós videója mellé.