Dollár
427,96 Ft
Euró
421,62 Ft
Font
481,45 Ft
Bitcoin
19,971 $

Sári Évi november végén is eszméletlen vonzó, hiába a hideg idő

not image

A T-800-as

2020. november 22. - 03:14

Évi számára is fontos a divat, az igényes megjelenés, és az, hogy igazán önmaga legyen. Az RTL Klub vendége volt, és igencsak megadja a módját a tévés szereplésnek.

Évi számára is fontos a divat, az igényes megjelenés, és az, hogy igazán önmaga legyen. Az RTL Klub vendége volt, és igencsak megadja a módját a tévés szereplésnek.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

„Ma reggel az RTL Reggeli című műsorában voltam vendég. Jó volt kicsit “kirittyenteni” magam (mostanában erre nincs szükség sajnos), tetőtől talpig Blue Velvet Showroom ruhába öltözni és találkozni a Peller lányokkal, na meg egyáltalán nem utolsósorban a nézőkkel.”- írta a hivatalos posztjában Évi.

Ezzel rá is világított egy jelenlegi problémára, ami ugyan nem tűnik nagynak, mégis hozzátartozik a mindennapi életünkhöz. Az öltözködés sokak számára fontos, ugyanakkor vannak olyan emberek is, akik egyáltalán nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhát hordunk, és itt nem feltétlen a márkára gondoltunk. Az a legfontosabb, hogy jól érezzünk magunkat a bőrünkben, és ez elengedhetetlen kelléke ennek a folyamatnak.

Évi egy egészen gyönyörű nő, aki énekesként vált igazán híressé, de modellként is bármikor megállná a helyét. A kortalan szépség örül, hogy végre egy kicsit kiöltözhetett, és egy részben azt érezhette, hogy „minden a régi.”

Ezt még Rácz Jenő sem bírta ki nevetés nélkül, kissé zavarba is hozták

Persze csak ebből a szempontból, mivel a vírus még mindig jelen a Földön, és az folyamatosan szedi az áldozatait. Az Évivel készült interjút ezen a linken keresztül érhetitek el, aki egy új kihívást keres magának a járványhelyzet miatt?