Sári Évi november végén is eszméletlen vonzó, hiába a hideg idő

not image

A T-800-as

2020.november.22 - 03:14

Évi számára is fontos a divat, az igényes megjelenés, és az, hogy igazán önmaga legyen. Az RTL Klub vendége volt, és igencsak megadja a módját a tévés szereplésnek.

Évi számára is fontos a divat, az igényes megjelenés, és az, hogy igazán önmaga legyen. Az RTL Klub vendége volt, és igencsak megadja a módját a tévés szereplésnek.

„Ma reggel az RTL Reggeli című műsorában voltam vendég. Jó volt kicsit “kirittyenteni” magam (mostanában erre nincs szükség sajnos), tetőtől talpig Blue Velvet Showroom ruhába öltözni és találkozni a Peller lányokkal, na meg egyáltalán nem utolsósorban a nézőkkel.”- írta a hivatalos posztjában Évi.

Ezzel rá is világított egy jelenlegi problémára, ami ugyan nem tűnik nagynak, mégis hozzátartozik a mindennapi életünkhöz. Az öltözködés sokak számára fontos, ugyanakkor vannak olyan emberek is, akik egyáltalán nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruhát hordunk, és itt nem feltétlen a márkára gondoltunk. Az a legfontosabb, hogy jól érezzünk magunkat a bőrünkben, és ez elengedhetetlen kelléke ennek a folyamatnak.

Évi egy egészen gyönyörű nő, aki énekesként vált igazán híressé, de modellként is bármikor megállná a helyét. A kortalan szépség örül, hogy végre egy kicsit kiöltözhetett, és egy részben azt érezhette, hogy „minden a régi.”

Ezt még Rácz Jenő sem bírta ki nevetés nélkül, kissé zavarba is hozták

Persze csak ebből a szempontból, mivel a vírus még mindig jelen a Földön, és az folyamatosan szedi az áldozatait. Az Évivel készült interjút ezen a linken keresztül érhetitek el, aki egy új kihívást keres magának a járványhelyzet miatt?