Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Sári Évi közel 44 évesen is Magyarország egyik legjobb nője: íme a bizonyíték

not image

A T-800-as

2020. október 31. - 11:33

Valójában nem kell mindezt bizonyítani, mert Évi egy természetes szépség, aki bőven 40 év felett is nagyon szexi, vonzó és szép nő.

Valójában nem kell mindezt bizonyítani, mert Évi egy természetes szépség, aki bőven 40 év felett is nagyon szexi, vonzó és szép nő.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Magyarországon is vannak sztárok, akikre nemigazán hat az idő kereke. Hiába az eltelt évtizedek, még mindig pokolian jól néznek ki, igényesek, miközben önmaguk tudtak maradni. Irigylésre méltó az, ahogy ezek a sztárjaink élnek.

Természetesen mindez nemcsak genetika, hanem kemény munka is, hiszen a tudatos, egészséges életmód nem minket választ, hanem mi választjuk ki azt. Ez pedig az egész életünket képes befolyásolni, kezdve az energiaszintünkkel, a kedvünkkel és így tovább.

Rengeteg olyan dolog van, ami mindezt befolyásolni tudja, és az a szép ebben, hogy mi vagyunk azok, akik meghozzák a döntéseket. Ha okosan döntünk, akkor nagyban megkönnyíthetjük az életünket, akár évtizedeken át.

Gáspár Evelin az új Győzike show-ról, és nagyon őszintén beszélt a múltról

Sári Évi neve sokak számára ismerős lehet. A magyar énekesnő, színésznő és televíziós személyiség mindig is nagy kedvence volt a magyar rajongóknak. A Splash együttes egykori tagja idén decemberben lesz 44 éves.

Hiába, legalább 10 évet letagadhatna, és neki is csodálatosan áll a kor, ugyanolyan gyönyörű és bájos, mint a 2000-es évek elején, noha azóta két évtized is eltelt. Hihetetlen, hogy mennyire gyorsan telik az idő, de Évi még mindig top!

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.