Clouds
21 Budapest
Dollár
367,45 Ft
Euró
394,22 Ft
Font
441,74 Ft
Bitcoin
23,081 $

Sári Évi már most az év egyik leglátványosabb dekoltázsával köszönt be

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kiváló énekesnő és színésznő nagyon nagy formában van, magabiztosan várhatja a 2023-as nyári szezont.

Talán már Ti is egyre többet gondoltok a jó időre, ami egyszerre nehéz és könnyű. Nehéz, hiszen mostanában nem sokat láthattuk a Napot, illet ve még távol van a nyár, és könnyű, mivel nagyon várjuk a jó időt.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Van egy jó hírünk, hamarosan február, ami idén az utolsó komorabb hónapunk lehet. Márciusban általában már az élővilág is sokkal aktívabb, érezzük a közelgő jó idő szelét, és azon kapjuk magunkat, hogy a teraszon kávézgatunk, élvezve a napsütést.

Szóval igen, visszaszámoljuk a napokat, ahogyan a hírességek is ezt teszik. Sáriv Évinek viszont nincs miért aggódnia a nyári formáját illetően, már most megvan, magabiztosan vághat neki a forró időszaknak.

Évi élvezi a munkáját, nagy átalakulásokon megy keresztül, most például egy fergeteges dekoltázserős szettel köszönt be. Nem fog rajta az idő, és egyúttal jó hírekkel szolgált a követőknek.

„Még, még, még, még, mé-ég, ennyi nem elé-ég! Csodajó volt a tegnap este megint, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ott volt a KIOSK Budapestben a második TRUE COLORS dinner show-n. Nemsokára folytatjuk…” – írta a posztjában Évi.

Még több bulvár: Egy rajongó Tolvai Reni arcmását akarja a mellkasára tetováltatni