Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Kiderült, mikor dobhatják piacra a Samsung Galaxy S22 mobiltelefonokat

Illusztráció/GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021. november 9. - 15:56

Ha hihetünk a bennfentes iparági szivárogtatóknak, akkor a dél-koreai gyártó 2022 első negyedévében két Unpacked eseménnyel is készülni fog.

Jon Prosser szivárogtató Twitter-fiókján bejelentette, minden jel arra utal, hogy a régóta várt középkategóriás Galaxy S21 FE okostelefon január 4-én debütálhat, míg a következő generációs Galaxy S22 készülékekről február 8-án hullhat le a lepel – írta a GSM Arena portál.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Mindezek alapján arra lehet következtetni, hogy a Galaxy S21 FE értékesítése már január 11-én megkezdődhet, és minden bizonnyal már a hivatalos show utáni órákban megnyithatják az előrendeléseket, ami azt jelenti, hogy magyar idő szerint délután 4-től megvásárolhatóvá válnak a mobilok.

A Galaxy S22 modellszéria esetében ugyanez a dátum február 18. lehet, bár mérget még egyik időpontra sem szabad vennünk, bár Jon Prosser eddig még szinte mindig igazat mondott, ezért érdemes odafigyelni az infómorzsáira.

Éppen neki köszönhetjük, hogy idejekorán kiszivárogtak a Galaxy S22 okostelefonok dizájnelemei, továbbá ő volt az első, aki rábukkant dél-koreai és kínai közösségi oldalakon a Samsung újgenerációs zászlóshajójának specifikációira is.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.