Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Kaptak egy extra év „haladékot” a Samsung Galaxy S20-széria birtokosai

Jó hír érkezett számukra: az eredetileg tervezettnél egy évvel tovább kap frissítéseket a sorozat összes modellje.

...svg content...Fotó: Unsplash
Mobil

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Samsung legújabb készülékei már hétéves frissítési ciklussal indítanak, a Galaxy S24-szériával kezdődően. Ám a 2020-as S20-ak még abban a rendszerben indultak útnak, amikor a Samsung három főverzió-frissítést ígért a készülékekhez. A biztonsági javítások terén pedig négy évre bólintottak rá.

Ez pont idén év elején futott ki, nemrégiben viszont fény derült rá, hogy a felhasználók kaptak egy extra év „haladékot”, a Samsung ugyanis ennyivel kitolta a széria támogatását – írja a HVG a SamMobile beszámolójára hivatkozva. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Ez azt jelenti, hogy néhány biztonsági frissítést biztosan kapni fognak az S20-család tagjai, bár az nincs kőbe vésve, hogy ez pont egy év lesz. Ugyanakkor fontos hozzátenni: havi frissítésekre már hiába várnak a felhasználók.

A készülékek a támogatási idejük végéhez közeledve átállnak a negyedéves frissítési ciklusra – magyarázzák a cikkben. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy az első negyedévben a Samsung volt a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója.

Mint kiderült, látványosan növekedett a szállítási volumen az okostelefonoknál az elmúlt időszakban. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy kiderülhetett, mennyibe kerül majd a Samsung olcsó összehajtható okostelefonja, amely által a modell sokak számára vonzóvá válhat.

Az agyszövetek hibernálása többé nem sci-fi, már a károsodástól sem kell tartani

Nagyon fontos előrelépést értek el kínai orvosok, pár éve ez még elképzelhetetlen volt.